Om A4 Overenskomst

A4 Overenskomst går i dybden med overenskomster og aftaler, der påvirker vilkår på det danske arbejdsmarked. 

A4 Overenskomsts abonnenter bliver en del af et fællesskab, hvor såvel lønmodtagere som arbejdsgivere kan se sig afspejlet. A4 Overenskomst vil appellere til professionelle aktører på området. 

A4 Overenskomst formidler viden om konkrete aftaler; viden som skaber perspektiv og inspiration for forhandlere, tillidsvalgte og øvrige interessenter. A4 Overenskomst laver journalistik om overenskomster (processer og forhandlinger), arbejdsmarkedsaftaler herhjemme og internationalt og organisering. Det sidste er et vigtigt tema for den organiserede fagbevægelse.

Abonnenterne får adgang til relevante nyheder, viden, debatstof, analyser og overblik over aftalerne på det danske arbejdsmarked. A4 Overenskomst vil også prioritere navnestof, så abonnenter kan følge med i folks kommen og gåen inden for dette område.

A4 Overenskomst vil være kendetegnet ved fairness, at være præcis og troværdig. Vi vil være reference for de, der vil vide, hvad der sker og hvorfor det sker, når arbejdsmarkedets parter forhandler og laver aftaler.  Det gælder også aktører inden for politik og arbejdsmarkedsforskning.

Du er velkommen til at bidrage og tage del i debatten. Vi er glade for at samle aktører, der jævnligt forholder sig til aktuelle emner. 

Med venlig hilsen

Kasper Rasmussen
Redaktør, A4 Overenskomst