LR pixel

Vær med fra start på A4 Overenskomst – så får du den første måned gratis

20180423-201436-L-1920x1277we
I en serie artikler har A4 Overenskomst fokus på de krav, som en stribe fagforbund bærer med ind til OK21. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
29. nov. 2020 08.00
A4 Overenskomst går i dybden med arbejdsmarkedets aftaler. Fra nytår er det bag abonnement.

Overenskomsterne på såvel det private som det offentlige arbejdsmarked er et bærende fundament for det danske arbejdsmarked. Mange af os tænker formentlig kun på vores overenskomst, når den skal fornyes, men reelt er overenskomster på spil mange gange på landets arbejdspladser.

De aftaler, der laves, vil A4 Overenskomst følge. Hvilke tendenser styrer? Hvem sidder med trumferne? Hvilke krav prioriterer arbejdstagerne højt? Og arbejdsgiverne? Hvor kan parterne mødes? Hvad er taktikken? Hvordan bliver de kommende aftaler?

TILMELD DIG HER

Listen over spørgsmål er lang. A4 Overenskomst arbejder for at give dig svarene.

Vi starter med fokus på det offentlige arbejdsmarked. Forhandlerne sætter sig snart over for hinanden og lægger arm om OK21, den kommende aftale for over en halv million ansatte i stat, regioner og kommuner.

I en serie artikler har A4 Overenskomst fokus på de krav, som en stribe fagforbund bærer med ind til forhandlingerne. Vi præsenterer topforhandlerne, og vi spørger eksperter, om vejene mod OK21 bliver lige så konfliktfyldte som i 2018. 

Vi mærker stor interesse op til lanceringen. I skrivende stund har knap 700 sagt ja til at være med. Det kan du også gøre, og endda helt gratis frem til nytår. Ud over adgang til sitet, modtager abonnenterne nyhedsbreve. 

Ansvarshavende chefredaktør for A4 Medier, Nicolai Kampmann.

- A4 Overenskomst vil være et balanceret medie. Arbejdsgivere bliver hørt og lyttet til. Langt de fleste arbejdspladser er kendetegnet ved et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem medarbejdere og ledere. Det rummer måske ikke altid de spidse konflikter, men der skal være plads til at lære af andres erfaringer og få indsigter i, hvordan tingene ses ”fra den anden side”.

A4 Overenskomst giver dig adgang til relevante nyheder, viden, debatstof og analyser, kort sagt overblik over aftalerne på det danske arbejdsmarked. Plus holdninger fra folk, der ved besked og kender forhandlingslokalerne indefra. 

A4 Overenskomst vil inddrage brugerne, så send en mail til A4 Overenskomsts redaktør Kasper Rasmussen, hvis du har en mening om, hvad sitet skal fokusere på.