LR pixel

V-politiker forlanger indgreb fra Mette F:
Stop sygeplejerske-konflikten nu!

20210311-134617-L-1920x1280we
Næstformand i hospitalsudvalget i Region Midtjylland, Ib Bjerregaard (V), anser situationen med sygeplejerskernes konflikt som uløselig uden et indgreb fra Mette Frederiksens regering. (Arkivfoto) Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
14. jul. 2021 10.57
Regionspolitiker kalder situationen uløselig og vil have statsministeren til at gribe ind i sygeplejerskernes konflikt.

Regionsrådspolitiker i Viborg Ib Bjerregaard (V) 'forlanger', at statsminister Mette Frederiksen (S) griber ind i sygeplejerskekonflikten.

Det skriver han i et læserbrev i Viborg Stifts Folkeblad.

LÆS OGSÅ: Redaktør: Sygeplejersker har ikke krav på højere løn, men de har krav på respekt

Her udtrykker Ib Bjerregaard, der er næstformand i hospitalsudvalget i Region Midtjylland, at han har stor sympati med sygeplejerskernes ønske om mere i løn, ligesom han anerkender deres frustration og manglende mulighed for at tage på en velfortjent ferie. Samtidig fremhæver han også de borgere, der må vente på undersøgelser eller operationer, som i forvejen var udskudt på grund af corona.

Ib Bjerregaard anser situationen som uløselig uden et indgreb fra Mette Frederiksens regering.

- Uanset hvad, så venter alle på et nik fra statsministeren – kommer det ikke - forværres situationen uge for uge. Det kan sygeplejerskerne ikke være tjent med, og det kan de ventende patienter ikke være tjent med. Derfor statsminister: Stop konflikten nu. Vi skal videre, skriver regionspolitikeren blandt andet i sit læserbrev.

LÆS OGSÅ: Nu optrapper Grete Christensen konflikten: Sådan er det gået sygeplejerskerne ved tidligere strejker