Signe_Friberg__1_
Det er en erfaren embedsmand, der står i spidsen for den nye styrelse. Navnet er Signe Friberg Nielsen, og det er hende, der har arbejdsgiveransvaret, når der nu skal forhandles overenskomster for de 180.000 statsansatte.

OK21:
Mød statens nye topforhandler

4. jan. 2021 10.46
Skatteministeriet slog sidste år dørene op for Medarbejder- og Kompetencestyrelsen. Den har sit udspring i den nu nedlagte Moderniseringsstyrelsen, og skal fremover varetage statens overenskomstforhandlinger. Da kravene til OK21 blev udvekslet midt i december, var det præcist et år siden, at Signe Friberg Nielsen tiltrådte som direktør i den nye styrelse. Det år har hun blandt andet brugt på at udtænke, hvordan OK21 kan indgås i en respektfuld tone.

Efter årelang kritik af Moderniseringsstyrelsens måde at tackle statens overenskomster på, blev den opgave for et års tid siden flyttet over i en ny styrelse under et andet ministerium. Medarbejder- og Kompetencestyrelsen hører under Skatteministeriet, hvor Moderniseringsstyrelsen var en del af Finansministeriets koncern. 

Det er en erfaren embedsmand, der står i spidsen for den nye styrelse. Navnet er Signe Friberg Nielsen, og det er hende, der har arbejdsgiveransvaret, når der nu skal forhandles overenskomster for de 180.000 statsansatte. Friberg Nielsen skal træffe de store beslutninger i tæt samarbejde med skatteminister Morten Bødskov.

Glemt kodeord