LR pixel

Ny HK-kandidat er træt af parløb:
- Godt med en kandidat på midten

Pernille_Lange
Når de delegerede skal tage stilling til, hvem der skal sætte sig i næstformandsstolen i HK Danmark sidst i oktober, får de nu mulighed for at pege på endnu en kandidat. Pernille Lange Dickow, der er næstformand i HK Stat Hovedstaden, har tirsdag morgen meldt sit kandidatur. Foto: A4 Medier.
12. okt. 2021 13.28
Pernille Lange Dickow bekræfter, at hendes sene kandidatur skyldes, at hun er blevet prikket på skulderen, men hun vil ikke afsløre, hvem der har prikket.

Når de delegerede inden længe skal tage stilling til, hvem der skal sætte sig i næstformandsstolen i HK Danmark, får de nu mulighed for at pege på endnu en kandidat.

Pernille Lange Dickow, der er næstformand i HK Stat Hovedstaden, har tirsdag morgen meldt sit kandidatur efter grundige overvejelser. Hun føler, at der mangler en kandidat mellem de to fløje. 

- Min oplevelse har været, at vi har to par til posterne som formandskandidat og næstformandskandidat, som har ført parløb. Derfor har jeg gået og tænkt over, om ikke det ville være godt med en kandidat på midten, og her kommer jeg ind i billedet. Det er ikke afgørende for mig, om formanden kommer til at hedde Anja eller Martin, fortæller Pernille Lange Dickow.

LÆS OGSÅ: Analyse: Får en "dumsmart bemærkning" vægtskålen til at tippe?

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

A4 Overenskomst

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden inden for fagpolitik, ligeløn, social dumping, konflikter, EU og forhandlinger

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Overenskomst
Allerede abonnent?

Glemt kodeord