LR pixel

Her er Lizette Risgaards 16 forslag, der skal redde den danske model

20190408-145824-L-1600x1065we
På Lønmodtagernes Topmøde tirsdag, vil FH med Lizette Risgaard i spidsen præsentere 16 konkrete bud på, hvordan den danske model kan fremtidssikres. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
24. maj 2022 06.00
Lønmodtagernes topmøde afholdes i år på en dyster baggrund. Temaet er den danske model, og FH lancerer med 16 forslag en redningsplan for den danske model. A4 Overenskomst har bedt arbejdsmarkedsforsker Laust Høgedahl udpege de mest interessante.

Når formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) Lizette Risgaard tirsdag morgen byder velkommen i Skuespilhuset på Sankt Annæ Plads til det storstilede topmøde for lønmodtagerne sker det i år på en dyster baggrund. 

Glansbilledet af den danske model er flosset. Og gør vi ikke noget, forsvinder den verdensberømte model mellem hænderne på os, vil budskabet lyde fra fagbevægelsens førstekvinde foran de over 400 tilmeldte.  

LÆS OGSÅ: Skatteminister hælder hovedkrav fra FH ned ad brættet

Blandt de prominente gæster er både arbejdsgivere og politikere. Både beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S), formand for Venstre Jakob Elleman-Jensen og Søren Pape, formand for De Konservative, har meldt deres ankomst. Og blandt arbejdsgiverne kommer blandt andre Jacob Holbraad, administrerende direktør i DA og DI-direktør Lars Sandahl Sørensen.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

A4 Overenskomst

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden inden for fagpolitik, ligeløn, social dumping, konflikter, EU og forhandlinger

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Overenskomst
Allerede abonnent?

Glemt kodeord