LR pixel

Just Eat:
Vi har brug for overenskomster, der passer til os

carsten_boldt_Y9A3607
Just Eat har meget nemmere ved at rekruttere bude efter, at virksomheden har tegnet overenskomst. Og virksomhedens service er blevet bedre, siger direktør Carsten Boldt fra Just Eat. Foto: Pressefoto
5. maj 2022 06.00
Det tog næsten to år, før Just Eat og 3F nåede til enighed om en overenskomst på trods af stor og gensidig velvillighed. Indtil videre giver overenskomsten ikke sorte tal på bundlinjen. Til gengæld giver den så meget andet, fortæller direktøren i Just Eat.

Det tager tid. Også selvom begge parter har god vilje til at indgå overenskomst. Men online platforme er afgørende forskellige fra det traditionelle arbejdsmarked, og Just Eat og 3F skulle forhandle i næsten to år, før der blev skrevet under på overenskomsten.

LÆS OGSÅ: Wolt: Derfor kan vi ikke blive enige med 3F

Ifølge Just-Eat, som var en af de første platformsvirksomheder i Danmark med en overenskomst, tager det så lang tid, fordi den type af virksomheder har nogle helt andre behov end andre mange andre arbejdspladser. 

"Vores ansatte er mest unge studerende, som har nogle andre interesser end en familiefar, der skal kunne forsørge sin familie, og derfor har behov for faste rammer for arbejdstid," siger Carsten Boldt, direktør for den danske afdeling af Just Eat og uddyber:

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

A4 Overenskomst

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden inden for fagpolitik, ligeløn, social dumping, konflikter, EU og forhandlinger

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Overenskomst
Allerede abonnent?

Glemt kodeord