fba76b99-4775-45e8-aee5-76dcecf157b2__1_
Mandag aflægger Per Tønnesen sin sidste beretning som formand for HK Handel. Efter et årti i spidsen for den store HK-sektor falder formanden for forbundets aldersgrænse. Foto: Per Tønnesen. Pressefoto.

HK Handel vælger ny formand:
Per Tønnesen slår fra sig til det sidste og giver sin afløser et vigtigt råd

TEMA: Kongres
21. jun. 2021 06.00
På sin vej ud ad døren fastholder HK Handels afgående formand Per Tønnesen sin åbenmundede stil. Og han står ved sin markante kritik af 3F, som ifølge ham er på tynd is. Mandag modtager HK Handels kongres sin sidste beretning fra Tønnesen, der falder for forbundets aldersgrænse. Han har et vigtigt råd til sin afløser.

På mandag aflægger Per Tønnesen sin sidste beretning som formand for HK Handel. Efter et årti i spidsen for den store HK-sektor falder formanden for forbundets aldersgrænse. Og 61-årige Tønnesen må takke af på en digital kongres.

Siden 2012 har han været formand for 32.000 butiks-, kontor- og lageransatte i HK Handel. I al den tid har Tønnesen ikke været bange for at lufte sine meninger. Senest da han i begyndelsen af maj i blandt andet Berlingske åbent kritiserede 3F for at optrappe krigen mod onlinesupermarkedet Nemlig.com. 

Glemt kodeord